среда, 1. новембар 2017.

Recenzija Farmasi kozmetike

Za danasnji post sam spremila jednu meni jako zanimljivu i dragu stvar, a to je recenzija Farmasi proizvoda. Zanimljiva mi je iz razloga sto nisam imala prilike da probam nijedan njihov proizvod do sada, a draga jer sam upoznala divnu devojku koja mi je dala ove proizvode kako bih svoje utiske podelila sa vama. Ove proizvode sam dobila pre oko dve nedelje tako da sam imala vremena da ih isprobam i prenesem vam svoje utiske.


Pre svega, ako neko nije cuo do sada za Farmasi zelela bih da kazem neke najopstije stvari o toj kompaniji koje su me privukle. Radi se o vidu kataloske prodaje koja u Srbiji slavi 3 godine postojanja, tako da je ovomesecni katalog prepun akcija i iznenadjenja. Farmasi je turska kompanija, i predstavlja prirodnu kozmetiku, bez stetnih sastojaka, parabena, aluminijumskih soli, teskih metala, bez GMO, bez sastojaka zivotinjskog porekla. Farmasi fabrika nema dimnjake, svi izduvni gasovi se posebnim sistemima pretvaraju u energiju koja se ponovo koristi, te ne zagadjuju zivotnu sredinu. Osnovni sastojak Farmasi proizvoda je mineralna voda, cista, nezagadjena, koja se ne transportuje vec se njen izvor nalazi u okviru same fabrike. Osnivac Farmasi kompanije je doktor medicine Cevdet Tuna i svi proizvodi su dermatoloski i klinicki ispitani. Takodje, poslednja stvar koju zelim da naglasim pre nego sto predjem na opis proizvoda koje sam dobila je da se nijedan proizvod ne testira na zivotinjama.
Ono sto sam dobila je Hranjivi Sampon sa uljem crnog kima, Dr. C.Tuna BB krema sa uljem cajevca, Krema za ruke Sea Therapy, BB Matte Lipstick, kao i tester Farmasi CC kreme.
Farmasi hranjivi sampon sa uljem crnog kima - Ovaj sampon dolazi u bocici od 500ml sto je zaista velika kolicina. Proizvodjac kaze da je namenjen svim tipovima suve, ostecene i slabe kose. Dubinski cisti teme i ostavlja kosu mekom i sjajnom. Prva stvar koja mi se svidela kod ovog sampona je sto dolazi sa pumpicom jer je tako mnogo lakse dozirati proizvod. Znam da kod nekih proizvoda to ume da bude problem jer pumpica ne dozira dobro ali ovde to nije slucaj. Takodje, kada sam procitala od cega je sampon ocekivala sam ne bas prijatan miris ali sam se pozitivno iznenadila. Miris mu je jako prijatan i lep, ali ne zadrzava se dugo u kosi. Kada sam prala kosu ovim samponom namerno nisam stavljala ni regenerator ni pakovanje kako bih najbolje videla dejstvo sampona. Kosa se posle njega lako rascesljava i ne mrsi se dodatno, sto mi se dopada. Takodje, kosa je prilicno mekana nakon pranja. Mislim da  bi u kombinaciji sa maskom iz iste linije bio pun pogodak. Njegova cena u novembarskom katalogu je 559din.
                                


Dr. C.Tuna BB krema sa uljem cajevca se definitivno izdvojila medju ovim proizvodima. Od nje iskreno nisam mnogo ocekivala jer nisam preveliki ljubitelj BB i CC krema ali ocigledno je da samo nisam naisla na pravu do sada. Ona dolazi u plasticnoj i jednostavnoj ambalazi od 50ml. Krema ima biljni miris koji ja bas i ne volim, ali on jako brzo nestane tako da to nije nikakav problem. Moja nijansa je Medium to Dark, a postoji jos jedna svetlija. Mislim da to sto ima samo dve nijanse ne predstavlja problem, kako bi se mozda cinilo na prvi pogled jer se krema jako prilagodjava boji koze. Njena tekstura je malo redja, kremasta i nekako vlazna. Na licu se apsolutno ne oseca, lagana je ima polu mat zavrsnicu i daje kozi zdrav i prirodan sjaj. Ona je namenjena masnoj i necistoj kozi. Regulise lucenje sebuma, pokriva nepravilnosti, umanjuje sjaj. Ova krema savrseno ujednacava ten i pokriva sitnije nedostatke. Lice deluje blistavo i odmorno. Moze se nadograditi i tada joj je pokrivna moc srednja ka jakoj i po mom misljenju moze da zameni puder. Ovu kremu cu definitivno kupovati ubuduce. Njena cena u novembarskom katalogu je 549din.
                                  
Krema za ruke Sea Therapy -   Ovo je jedna nemasna, brzoupijajuca krema a izuzetno hranjiva. Sadrzi Aloe Veru i morske alge. Jako mi se dopada miris i to sto se brzo upije a ruke ostanu nezne i mirisljave. Ona dolazi u pakovanju od 75ml i njena cena u novembarskom katalogu je 189din.
                                
BB Matte Lipstick -  Ovo je mat karmin koji je odlican za svakodneni makeup jer je neutralna boja. Njegova nijasna se 01 Pure Nude. Iako je mat ne susi se potpuno na usnama, ne isusuje ih i kremast je. Takodje sadrzi SPF 15 i stiti usne od UV zracenja. Njegova cena u novembarskom katalogu je 489din.
                            

Farmasi CC krema - Ovo je mozda i jedan od najpoznatijih proizvoda sto se tice Farmasija. 
Sadrzi multiminerale koji hrane kozu, ulje makadamije koje hidrira kozu, vitamin B3 koji hrani kozu, ekstrat zobi koji obnavlja kozu, proteine svile koji cine kozu mekom, vitamin C koji ujednacava ten. Takodje, sadrzi kolagen i arganovo ulje i ima SPF 25. Probala sam samo jednom posto je tester u pitanju i jako sam zadovoljna njom. Njena cena je u novembarskom katalogu snizena cak 80% i kosta svega 300din.
                           


Ja sam ovim proizvodima jako zadovoljna i rado cu isprobavati nove. Ukoliko vi zelite da pogledate online katalog to mozete uciniti ovde.
Ukoliko zelite da porucite neke od proizvoda mozete kontaktirati preko Facebooka devojku od koje sam ja dobila ove proizvode i lajkovati njenu FB stranicu kako biste bili u toku sa desavanjima jer vrlo cesto ima ogromnih popusta kao i nekih nagradnih igara.
Ukoliko ste probale neke od Farmasi proizvoda pisite, a takodje pisite kako vam se dopadaju ovi koje sam vam predstavila. 






22 коментара:

  1. Imam i ja BB kremu od Farmasi proizvođača i mogu reci da sam jako zadovoljna.
    Odlična recenzija :D<3

    tipicnateenagerka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Imam i ja BB kremu od Farmasi proizvođača i mogu reci da sam jako zadovoljna.
    Odlična recenzija :D<3

    tipicnateenagerka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Odlićno predstavljanje proizvoda. Svi deluju divno a CC kremu sam probala i odlična je. Pre nekog vremena sam joj posvetila i jedan post na blogu. Ova Dr. C.Tuna kolekcija je mnogo hvaljena :)
    Hvaala za divan komentar na blogu, pratim te od početka :)
    Magicni svet lepote

    ОдговориИзбриши
  4. Zanimljivi proizvodi. Mozda uskoro isprobam neki proizvod Farmasi kozmetike.

    Volela bih da bacis pogled na dva nova posta koji su na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. hvala, verujem da se neces pokajati :) jako su dobri, makar ovi koje sam ja probala a nameravam da probam jos..i obavezno javi utiske kad probas :) pogledacu :*

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post! Nisam još probala Farmasi proizvode, ali ću svakako to učiniti. Zapratila sam te, ako želiš uzvrati ♥
    https://marized.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Veoma interesantan post, dodala sma te nadam se da ces i ti mene😳

    ОдговориИзбриши
  8. Odlicna recenzija, Farmasi proizvodi su veoma dobri.

    glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  9. Na prvi pogled proizvodi izgledaju skorz okej.Volim ovakve postove jer uvijek nadjem nesto za sebe.Ova CC krema mi izgleda najbolje!

    Uclanila sam se u tvoj blog,pa ako zelis uzvrati: https://olivanda.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  10. BB ruževe i šampon od kima sam isprobala i odlični su mi :)

    ОдговориИзбриши
  11. Draga moja, predivna recenzija! Ovaj ruž se čini zaista divan, a i ostali proizvodi djeluju zanimljivo!

    Hvala ti što si podijelila svoju recenziju s nama.
    Poljupci! :)

    www.whatsupivy.com

    ОдговориИзбриши
  12. Divne recenzije!Nisam jos isprobala farmasi kozmetiku zbog te kataloske prodaje...
    Sto se tice onlajn porucivanja,mrsko mi je platiti postarinu pa sve nekako odlazem kupovinu..
    Na mom blogu je objavljen GIVEAWAY ,pa ako zelis mozes ucestvovati :)

    ОдговориИзбриши
  13. Post je za svaku pohvalu, a uvod mi se posebno sviđa. Nisam probala još nijedan od proizvoda koje si spomenula, iako imam kremu za ruke, ali nikako da dođe na red. Također me šampon od crnog kima zanima jer ja imam od luka i odličan mi je! Stvarno si me zaintrigirala, nastavljam s istraživanjem bloga. <3

    ОдговориИзбриши
  14. Jako lepo napredujes svaka cast, moras probati tecne mat ruzeve one za koje sam ja pisala recenziju. Bravo koleginice <3

    ОдговориИзбриши
  15. evo sad i ja razmisljam o toj bb kremi iz Farmaci kozmetike. Pogotovo zato sto koristim gel za tusiranje i sapun iz iste linije.
    Super post.

    ОдговориИзбриши
  16. Odlican post draga, probala sam dosta proizvoda iz Farmasi kozmetike, i zaista sam odusevljenja.
    Ako zelis da se međusobno zapratimo, javi mi u komentarima na mom blogu. :)
    https://belyfashionadress.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  17. Super post,jako mi se dopada.Ja sam nova u ovome u volela bih ako bi mogla da posetis moj blog jako bi mi znacilo,hvala unapred!

    http://milicapanic312.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши