четвртак, 22. фебруар 2018.

Potroseni proizvodi #2

Proslo je vise od dva meseca od prvog posta sa potrosenim proizvodima i moja kutija u kojoj sakupljam iste se napunila do vrha tako da je vreme za novi post o ovim proizvodima i nekim konacnim utiscima o njima. 
Sta sam to potrosila za ovo vreme, pogledajte u nastavku....


Potrosila sam nekoliko kupki. Jedna od njih je Avon senses Gourman Dream sa mirisom crne cokolade i kokosa koja ima 500ml i iako mirise prelepo, dosadila mi je i jedva sam cekala da je potrosim jer koliko god da volim razlicite mirise kupki, ipak su mi najdrazi oni mirisu na "cisto". Druga kupka koju sam potrosila je Farmasi Pearl iz limitirane kolekcije koja je bila u decembarskom katalogu. Ima predivan miris i teksturu, i miris se zadrzava poprilicno nakon tusiranja. Treca kupka koju sam potrosila je Dove Deeply Nourishing klasicna kupka koju uvek volim da koristim. Veoma je kremasta, i miris je savrsen.
Samponi koje sam potrosila u ovom periodu su Nivea Diamond Gloss Care i Farmasi Naturelle Argan Oil. Oba su mi bila solidna, zadovoljna sam njima.
Sto se tice dezodoransa potrosila sam dva Dove Powder Soft i Dove Invisible Dry, oba predivno mirisu i stite od neprijatnih mirisa. A potrosila sam i Farmasi Stay Fresh Pure koji mi je favorit jer je najzdravija varijanta jer ne sadrzi soli aluminijuma. Inace je dosta vlazniji od ova dva ali se brzo susi.
Sto se tice lica, ima nekoliko proizvoda. Potrosila sam Balea micelarnu vodu koju sam kupila kada sam isla na more zbog malog pakovanja. Ona sasvim lepo skida sminku ali nije mi se dopala jer dosta peni. Potrosila sam i Mixa Anti Imperfection gel za ciscenje lica koji mi je bio okej. Iako ne sadrzi alkohol isusivao mi je lice ako ga nekoliko dana za redom koristim i ujutru i uvece. Bioten Nourishing masku za lice sam potrosila sa zadovoljstvom, stvarno je odlicna i lepo nahrani kozu. Vichy Aqualia Thermal krema za lice je takodje potrosena, bila je sasvim dobra i zadovoljna sam njom. VZK krema za problematicnu kozu nije do kraja potrosena ali joj je istekao rok tako da je bacam. Nju koristim jako dugo kada imam neku bubuljicu na licu i pomaze mi dosta u tom problemu.
Sto se tice mazalica za telo, cini mi se da sam njih najvise potrosila. Jedna od njih je Avon Planet Spa Volcanic Iceland Body Souffle koji ima veoma zanimljivu teksturu, poput nekog suflea, kako mu i sam naziv kaze. Miris je univerzalan i pomalo mirise i muski, pa ga mogu koristiti i muskarci. Veoma lepo hidrira kozu. Tu je jos jedan Avon losion za telo , Warm spice and Vanilla, koji je dvofazan i mirise predivno, ali nega nije najsjajnija, vise je pogodan za normalnu nego suvu kozu. Potrosila sam i jedan piling a to je Avon Naturals Chocolate Body Scrub koji je savrsen. Miris mu je bukvalno kao prava cokolada a i lepo radi posao pilinga. Omiljena mazalica od svih ovih mi je bio Garnier Oil Beauty losion za telo. Lepo hidrira, ima pumpicu i lepo mirise. Nivea Care hidratantna krema je otkrice godine. Savrseno hidrira, koristila sam je i za lice cak a miris joj je predivan. Sigurno cu je kupovati ubuduce.
Potrosila sam i Eveline 8 in 1 kremu za ruke koja je bila odlicna za ove hladne dane. Brzo se upijala i lepo hidrirala ruke. Takodje sam potrosila i Eveline X-treme gel effect top coat kojim nisam bila narocito odusevljena. Skidac laka za nokte koji veoma volim i koji sam potrosila je Fitogal skidac laka za nokte bez acetona. Maskara kojom sam odusevljena i koju sam potrosila je Lancome Hypnose Drama. To je definitivno jedna od najboljih maskara koje sam ikada probala. Labello Lip Butter Coconut imam jako dugo i zaboravila sam kad sam ga kupila iako sam ga mazala veoma cesto. Lepo neguje usne ali ima previse proizvoda i na kraju sam jedv cekala samo da ga potrosim.

Da li ste koristili neke od ovih proizvoda i kakvi su vasi utisci?

40 коментара:

  1. Koristila sam Dove kupke i dezodoranse i prezadovoljna sam istim. Odličan post!
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
  2. dav dezedoransi su jako lepi i trenutni ih koristim :)
    Pogledaj moj najudobniji post do sada :)
    https://highheelpoodl.blogspot.rs/2018/02/shein-teddy-bear-coat.html

    ОдговориИзбриши
  3. I really like your blog
    I'm following you,please follow me to https://makeyourfashionchoice.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. Beautiful post, dear! I like your blog.
    Would you like a follow for follow both on Blogger and Instagram?
    Tell me in the comments on my blog!

    My blog: https://colourfulmadness.blogspot.com/
    My Instagram: @feimiel

    ОдговориИзбриши
  5. Od ovih proizvoda koje si navela,koristila sam Dove.Vecinom su to bile kupke,kojima sam uvijek bila izuzetno zadovoljna,a dezodoranse jos nisam probala.Sve u svemu,super post.

    https://sweet-dreams-14.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Najvise od svega o cemu si pricala koristim dove dezadoranse , jedino sto kod njih menjam jesu arome :'D
    Ponovo nesto drugacije kod mene ^-^ --> http://anastasijakostic.blogspot.com/2018/06/sami-smo-tvorci-svoje-srece.html

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post. Od proizvoda koje si navela najviše koristim Dove dezadoranse, oni su mi i omiljeni i Nivea šamponi za kosu. :)
    Zapratila sam te ako možeš da uzvratiš.
    www.minnieart.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Great post

    Great Post. Lovely Blog.
    Follower # 97
    I am following your blog. hope follow back,xxx
    BeautyDrugs new blog post click & comment

    ОдговориИзбриши