четвртак, 11. јануар 2018.

Nivea Kremasti Piling Za Tusiranje ( Novo)

Verujem da vecina vas voli makar neki Nivea proizvod. Za mene je Nivea sinonim za kvalitet i uvek predivan miris koji me vrati u detinjstvo. Pre oko dve nedelje sam na polici u jednoj od prodavnica ugledala Nivea piling za telo i iznenadila se jer to nisam vidjala ranije. Naravno, otvorila sam poklopac samo da pomirisem i odusevila se u potpunosti i bez razmisljala kupila ovaj proizvod. Kako sam bila nestrpljiva, morala sam odmah da ga probam. Utiske cete videti u nastavku...

Pre svega, proizvod dolazi u ambalazi od 200ml koja je bele boje i meni jako lepa. Cim se otvori, oseti se predivan miris zbog koga sam ja i uzela ovaj piling. Ukoliko, kao i ja, volite miris cistog, sigurno ce vam se svideti. Ali, miris nije najvaznija stvar kod nekog proizvoda iako je pozeljno da on bude lep. Tekstura ovog pilinga je veoma kremasta, bele je boje, sa sitnim cesticama.
Ovo je piling koji je namenjen za tusiranje, tako da vam pre ili posle njega nije potreban gel za tusiranje. Cestice koje sadrzi nisu pregrube za kozu ali nisu ni neosetne pa kao da niste ni odradili piling.

Koza je posle njega zaista mekana i glatka, jako mi se dopada, a mirise bozanstveno. Ima PH neutralnu vrednost i nece iritirati kozu. Sve u svemu, ovaj piling bih preporucila svima jer nije preagresivan a dosta je delotvoran i predivno mirise. Koza ce vam biti zahvalna na njemu. Sto se mene tice opravdao je ocekivanja koja sam imala od njega i kupovacu ga ubuduce. Cena mu je bila snizena na 279din.

Da li vi korisite pilinge i koji vam je omiljeni?

5 коментара:

  1. Draga Jelena hvala za divnu recenziju. Naime, dugo merkam ovaj piling i nikako da ga kupim. Sada ću ga kupiti sigurno!
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
  2. Zainteresovala si me za ovaj piling i moraću da ga isprobam. Ja koristim Afroditine pilinge i sjajni su. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Zvuci divno,treba ga probati.Koristim Baleine za lice i Avonove za telo,ali vredi i ovaj probati 😘

    ОдговориИзбриши
  4. Taj je stvarno dobar, ima jaca zrnca od Alverdeovih, a povoljniji je od primjerice Olivala... Btw super blog

    Marija Horvat, Osijek

    ОдговориИзбриши