четвртак, 14. децембар 2017.

Sta pokloniti dragim osobama za praznike

Ovo doba godine za mene predstavlja pravo uzivanje. Volim da se ususkam u svoj topli dom, pijem caj, gledam serije i filmove. Jesen i zima imaju tu svoju toplinu i caroliju, a posebno zbog toga sto u to doba godine dolaze  najlepsi i najveseliji praznici. Kako nam se sve visi blizi Nova godina odlucila sam da podelim sa vama neke od predloga sta pokloniti dragim osobama.

Sestra ili drugarica

Mislim da je sestri ili drugarici najlakse odabrati poklon. To uvek moze biti nesto od onoga sto devojke najvise vole a to je sminka. Pred Novu godinu svi brendovi izbace zanimljive setove sminke pa to svakako moze bti odlican izbor. Takodje, to moze biti i nesto od kozmetike.
Sephora Winter Wonderland kolekcija

Ono sto je jos zanimljivo jesu Handmade narukvice, koje uvek mozete kreirati po vasoj zelji i nekome pokloniti unikatan poklon. Na instagramu ima dosta profila koji se bave izradom ovih narukvica a onaj koji ja pratim neko vreme i koji bih vam preporucila da pogledate je narukvice_perlica.

Ono sto ja jako volim i cemu bih se uvek obradovala jesu mirisljave svece i solje. Ukoliko vasa sestra ili drugarica voli isto, to bi mogao da bude odlican poklon.

Ukoliko je vasa sestra ili drugarica po prirodi organizovana i voli da planira odredjene stvari i zapisuje ih, planer je odlican izbor a na profilu minino.planeri ima raznih vrsta i dezena planera za svaciji ukus.
minino planer

Ukoliko veoma dobro poznajete njen ukus parfem je uvek pun pogodak. Neki od parfema koje bih preporucila za ovaj zimski period su Versace Crystal Noir, YSL Black Opium, CH 212 VIP, Armani Si o kome sam pisala u ovom postu.

Mama ili baka

Mami ili baki uvek mozete pokloniti neki anti age set za negu lica, kako bi uvek bile lepe i negovane.

Knjiga je odlican izbor za svakog, pa tako i za ove nama drage osobe.

Poznato je da bake pretezno vole cvece pa tako mislim da bi neki lep cvet u saksiji obradovao svaku baku.

Nakit je uvek dobar izbor i nikada pogresan.

Decko, brat ili drug

Nekako je za muskarce uvek teze odabrati poklon jer su oni jednostavniji od nas devojaka pa ne vole sitnice i ne koriste toliko kozmetike ali to ne znaci da smo zaboravile na njih.
Da bi nasi dragi muskarci bili dobro stilizovani neophodni su detalji, pa tako jedan dobar kais ili rucni sat moze da bude odlican izbor.

Set za negu koji sadrzi gel za tusiranje i one after shave stvarcice je najjednostavniji izbori sa njim svakako necete omanuti. 

Ono sto je po mom misljenju zanimljiv a ipak malo drugaciji poklon je kutija
sa omiljenim slatkisima nama drage osobe.

Ima li ista lepse od dobrog muskog parfema? Ako se slazete sa mnom da nema, to moze biti odlican poklon.
Gucci Guily 
Tata ili deka

Mozda najzahtevniji deo je smisliti poklon za tatu ili deku. Oni su ozbiljni i zreli ljudi tako da mislim da bi njima najvise odgovarao neki praktican poklon.
Osim istih stvari koje mozete pokloniti bratu, decku ili drugu, tati ili deki mozete pokloniti neki dobar dzemper ili kosulju.

Takodje, mislim da bi flasa dobrog vina ili nekog drugog pica obradovala nase tate ili deke.

Da li vi volite da poklanjate svojim dragim osobama i da li ste vec smislili sta biste im poklonili? Ako jeste, pisite, volela bih da cujem i vase predloge. 

1 коментар: