четвртак, 21. децембар 2017.

Farmasi Dr. C. Tuna Clay Mask

Farmasi proizvode sam probala relativno skoro i potpuno su me kupili kao brend. Ono sto sam tada napisala mozete da pogledate ovde. Pre svega kvalitet, ali i nacela na kojima pociva kompanija su bili razlog da se uclanim u Farmasi, tako da cu od sada sa vama cesto deliti novitete kao i proizvode za koje smatram da su vredni paznje.

U decembarskom katalogu ima dosta noviteta, a onaj koji je meni posebno zapao za oko je Dr. C. Tuna Clay Mask. Volim da isprobam razne maske za lice, jer imati lep ten je preduslov i za dobar makeup. Maska dolazi u kartonskoj kutiji u kojoj se nalazi plasticna ambalaza od 80ml koja ima zastitnu foliju ispod poklopca. Ova maska sadrzi belu glinu i ulje cajevca i namenjena je da dubinski ocisti pore i osvezi kozu. Zahvaljujuci beloj glini koja ima neutralnu PH vrednost i antisepticka svojstva posebno je dobra za negu neciste i koze sklone alergijama. Bela glina pomaze u uklanjanju necistoca i apsorbuje visak sebuma. Ulje cajevca je jedan od najsnaznijih prirodnih antiseptika koji ne ostecuje i ne nagriza kozu. Prociscava, dezinfikuje i umiruje upale i infencije.

Moj utisak u vezi sa ovom maskom je odlican. Maska je kremasta i srednje gustine, svetlo zelene boje. Koristi se tako sto se nanese tanak sloj, izbegavajuci podrucje oko ociju i usana, saceka se da se maska potpuno osusi i onda ispere mlakom vodom.
Ono sto mi se jako svidelo kod ove maske je sto se ona osusila posle nekih 10 minuta a ja sam je na licu drzala jos neko vreme i kada sam je isprala lice mi nije bilo nimalo crveno sto mi se desavalo sa nekim maskama kada sam ih duze ostavila na licu. Kada se osusi, maska potpuno zategne lice ali vrlo lako klizi sa koze kada je ispirate. Koza je nakon maske barsunasta, nezna i vidno cistija. Mislim da bi ova maska odgovarala svakom tipu koze ,jer je sakoj kozi potrebno ciscenje i osvezenje, a posebno problematicnoj. U decembarskom katalogu je njena promo cena 399din.
sastojci

Ukoliko zelite da pogledate Farmasi katalog online to mozete uraditi ovde
Ako zelite bilo sta da narucite od proizvoda mozete se i meni obratiti na mojoj FB stranici ili na Instagramu

Pisite mi u komentarima da li ste probali nesto od Farmasi proizvoda i koji su vasi favoriti?

5 коментара: