четвртак, 4. јануар 2018.

Novi Farmasi Nail Color Lakovi Za Nokte

Pre svega, zelim vam svima srecnu Novu godinu i ostale praznike. Neka vam ovo bude najuspesnija godina do sada, a to zelim i sebi. U prvom postu ove godine zelim da vam predstavim neke novitete  sto se tice Farmasi kozmetike.
U decembarskom katalogu, pored gomile noviteta Farmasi je izbacio cetiri kolekcije lakova za nokte sa sloganom NOVA GODINA, NOVE BOJE sto mislim da je veoma zanimljivo. U nekoj od tih cetiri, svako ce pronaci lak po svom ukusu jer zaista ima puno boja sa razlicitim zavrsnicama. 
Kolekcije koje su u ponudi su Glossy, Mettalic, Matte i Nude. Ja imam po jedan lak iz svake od ovih kolekcija, izuzev Nude ali narucicu sigurno i neki odatle jer volim takve nijanse.

Svaki od ovih lakova dolazi u istoj bocici, a to je klasicna okrugla sa mat poklopcem. U bocici se nalazi 11ml proizvoda. Cetkica im je srednje sirine i omogucava lako nanosenje,  sto mi se svidja jer ne volim pretanke cetkice. 


Glossy kolekcija se sastoji od trinaest zanimljivih boja. Lak koji posedujem iz ove kolekcije je divna ljubicasta nijansa u nijansi Violet. Ljubicaste nijanse volim tokom cele godine, a zimi posebno. Ovo je jedna tamno ljubicasta nijansa koja na noktima izgleda veoma elegantno, jer pored crvene za mene ova boja predstavlja klasik koji je pogodan za sve prilike i svako godisnje doba. Veoma lepo sija i svaki od ovih lakova sam nanela bez baze i bez nadlaka kako biste videli najrealniju boju, koliko je to moguce sa mojom kamerom. Dva sloja su dovolja za potpunu prekrivenost.




Mettalic kolekcija se sastoji iz deset prezanimljivih nijasnii mislim da je odlicna za ovaj zimski period. Takodje, ovo je kolekcija i za one kojima su mozda malo dosadili klasicni sjajni lakovi, a moze i posluziti kao lak za ukrasavanje noktiju ukoliko ste kreativni i volite da crtate po noktima. Lak koji ja imam iz ove kolekcije je prelepa tamno plava nijansa pod nazivom deep ocean. Ova nijansa se savrseni presijava i mnogo mi se svidja kako stoji na noktima. Sigurno cu uzeti jos neku nijansu iz ove kolekcije. Takodje su za potpunu pokrivenost potrebna dva sloja laka.



Matte kolekcija se sastoji iz pet nijansi od kojih ja imam najsvetliju a to je mocha cake. To je jedna ne previse upadljiva bez nijansa koja izgleda jako lepo na noktima. Mislim da je ovo klasika koja bi se svakom svidela, pogotovo nekom ko ne voli jake boje. Ovaj lak se jako brzo susi i dva sloja su potrebna za potpunu pokrivenost. 

Iz Nude kolekcije nemam jos uvek nijedan lak ali sigurno cu uzeti neki. Ova kolekcija se sastoji iz sest nijansi koje verujem da odlicno izgedaju i na kratkim i na dugim noktima i nikad ne izlaze iz mode. 

Farmasi katalog mozete pogledati online ovde
Ukoliko zelite da narucite bilo koji proizvod mozete se obratiti i meni na FB stranici ili na mom Instagramu

Kakve vi lakove volite i da li ste probale neke od ranijih Farmasi lakova? 

11 коментара:

  1. Nisam ranije probala njihove proizvode, ali sam odusevljena bojama.

    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ukoliko budes imala prilike probaj obavezno nesto, a ako zelis mozes kontaktirati i mene :) boje su stvarno divne

      Избриши
  2. Obozavam Farmasi kao celokupan brend, ali se do sada i nisam susrela sa njihovim lakovima, iz razloga sto nokte bukvalno ni ne lakiram. Mada sam bojom i pigmentom odusevljena, jako simpaticni!Odlicna recenzija draga moja Jelena!

    New review post is on my blog. ♥
    Visit me here: http://thestoryofagothic.blogspot.rs/
    Maleficent ♥

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam nikada probala Farmasi, ljubicasti i plavi su 🔝

    xbeautyplace.blogspot.rs 💄💄💄

    ОдговориИзбриши
  4. Fashion Style! You can also choose a evening dresses for your party.

    ОдговориИзбриши
  5. Mnogo mi se dopadaju lakovi, posebno ovaj plavi jer je to boja koja mi je najljepša od svih u ovom postu. Nisam probala nikako njihove lakove, ali mi se čine kao jako dobri i kvalitetni što je mislim najvažnije od svega ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  6. Lakova za nokte, kao i šminke, nikad dosta. Recenzija je odlična a Farmasi me do sada nij razočara tako da vjerujem u njihov kvalitet. ♥

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  7. Probala sam ih jednom prilikom,i oduševili su me. Od tada neprestano mackam nokte isključivo njihovim lakovima. Predobri su 😊

    Novi post je na mom blogu,pogledajte 🙌

    ОдговориИзбриши
  8. Great post, photos are amazing!
    If you want that we follow each other let me know by leaving a comment on this post --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2017/12/new-years-eve-outfit-idea.html

    ОдговориИзбриши
  9. Divan post,recenzija je odlična!
    Meni su sve nijanse divne,posebno ova smeđa-nude je divna.Farmasi ima dosta dobre proizvode za nisku cijenu.♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши