понедељак, 25. децембар 2017.

Makeup favoriti godine

S obzirom da se blizi kraj godine, odlucila sam da podelim sa vama koji su to mekeup proizvodi koje sam najvise koristila ove godine i koje volim. Vecinu njih sam otkrila bas ove godine, a bez nekih od njih ne mogu da zamislim sminkanje. 

Nekako je logicno da krenem od prajmera. Nisam ih isprobala mnogo do sada i ne koristtim ga svakodnevno ali onaj koji se meni dopada je Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser. Kako imam prosirenije pore i kombinovanu kozu, ovaj mi najvise odgovara od ,cini mi se, tri koja su bila u ponudi. On fino popuni pore i zagladi kozu, ne oseca se na licu, gelast je i kada se razmaze postaje poptuno suv i mat. Puder koji sam koristila gotovo tokom cele godine je L'oreal True Match ali nijansu ne znam jer mi se skinula nalepnica. Mnoge devojke hvale ovaj puder i mislim da je sa razlogom. Potpuno je lagan na licu, ima lepu srednju pokrivnu moc i njega sam najcesce koristila. Ono sto je najnovije kod mene ali je apsolutni favorit je Dr. C. Tuna BB krema od Farmasija. Svidela mi se na prvo koriscenje i ne mogu da je uporedim ni sa jednom BB kremom jer je daleko bolja od svih koje sam probala, pre bih je uporedila sa puderom po njenoj pokrivnoj moci. Inace je namenjena promlematicnoj i masnoj kozi, tako da ima mat efekat ali ne potpuni sto mi se svidja. Sadrzi ulje cajevca koje pomaze kod upalnih procesa na kozi. Sto se tice korektora, nemam ih mnogo, ali onaj koji sam najcesce koristila je Aura Correct Me u nijansi 301 Vanilla. On je lagan, ima neku srednju moc pokrivanja. Ja ga najcesce koristim za pokrivanje nekog manjeg crvenila.

Ono sto koristim za obrve sigurno preko godinu dana je najtamnija nijansa iz Avon Mocha Latte palete senki za oci. Ta boja savrseno odgovara mojim obrvama. Maskara koja je poptuno odusevljenje je Lancome Hypnose Drama. Imam mini pakovanje i odusevljena sam njom. U nekoliko poteza napravi cudo od trepavica. Trepavice su i duze i gusce, ne lepi ih i ne preslikava se. Olovke koje sam najcesce koristila za oci su Llums Eye Pencil Long Lasting u nijansi caffe latte i Llums Eye Pencil Glitter u nijansi green. Zelenu posebno volim jer ima sljokice u sebi i oci izgledaju jako lepo sa njom. Sto se tice senki najvise sam koristila L'oreal Color Infaillible  ljubicastu senku u nijansi purple obbsesion. Odlicno je pigmentovana i sa Avon Bazom za oci odlicno stoji i ne mrda. Paleta koju sam najvise koristila je Maybelline The Nudes i odlicna je i za svaki dan a moze da prodje i za neke vecernje prilike.
Bronzer koji je bio jako popularan letos i kojem nisam ni ja odolela je Llums Marbleized Bronzer koji ustvari moze i da se koristi kao hajlajter, sto sam i ja radila u vecini slucajeva.

Sto se tice usana ove godine sam vecinom nosila mat karmine i favorit mi je Aura Absolute Matte u nijansi 613 good vibes. Divna nijansa u boji mesa koja je idealna za svaki dan. Ono sto takodje volim samostalno da nanesem na usne jesu Essence Lipliner olovke a nijanse koje su mi omiljene su 06 satin mauve i 15 honey berry. Kada nisam imala mat usne, uglavnom sam volela da nanesem predivan Llums Wet Lips Gloss sjaj u nijansi 08 salty caramel. Usne izgledaju odlicno i malo punije sa njim, ima blagu nude boju i mislim da svima stoji ovakva boja. 

To bi bilo sve od sminke koju sam najvise volela da koristim tokom ove godine, pisite sta ste vi voleli i ako ste probale nesto od ovih proizvoda , volela bih da cujem i vase utiske. 

2 коментара:

  1. dopadaju mi se tvoji favoriti moracu da potrazim neke od njh i sama ih testiram!
    Na blogu je moj novi post, u pitanju je recenzija zaful jakne <3 https://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan post,draga 💋
    Ukoliko želiš pogledaj moj blog,nova sam,pa bi mi neizmerno značilo

    ОдговориИзбриши